6/02/2011

Ramona & Kata together since 2005

for foreign readers : sorry, this time only finnish because it's such a long story about our friendship. If you wanna know the story go to the google translator~
Ekaa kertaa tavattiin, kun Ramona ala-asteella tuli visiitille meidän luokalle ja vietti siellä kuukauden.

Kata (musta hiuksinen hiippari): En muista siitä ajasta mitään, eli eipä tainnut olla mitään kauheen mielenkiintoista aikaa se :DD jeh, sen mä muistan, että ekaa kertaa kun Ramonan näin, tuli mieleen se Elovena-tyttö ja mannapuuro. Ja mä ihmettelin mielessäni sitä Ramonan kasvoissa ollutta punaista läikkää.


Ramona (hiippari with kaikki muut värit): Ala-aste ajat eivät jääneet mullekkaan mitenkään ihmeellisesti mieleen. Muistan, että Kata tykkäsi Jack Sparrows'ta ja halusi näyttelijäksi. Ja yhdessä tehtiin kaikkea mitä nyt voi kuvitella; juostiin metsissä ja leikittiin tyttöjen leikkejä.

R: Ja päädyttiin pikku hiljaa siihen, että raahauduimme maaseudun rauhasta pääkaupunkiseudulle asumaan opiskelija-asuntoon kämppiksinä. Tämä on siis nykyhetkeä.

~ ~

K: Ihan virallisesti meidän paita-ja-peppu -ura lähti käyntiin, kun pidin kait 12-vee synttärini ja Ramona oli just pari päivää sitten muuttanut siihen naapurin rivitaloihin ( joille olin kauheen vihanen, kun niiden tilalla oli ollut ennen mulle kauheen rakas Tarzan -niminen leikkipuisto ), joten kutsuin sitten Ramsunkin pippaloihin. Muistaisin että ollaan niiden synttäreiden jälkeen oltu parhaat ystävät. Kunnon best friends for evah ainesta :D

R: Pukeuduin Katan synttäreille keijuksi :D Ja siitä se sitten lähti.

K: Mitäs kaikkea oon sitten Ramonan ansiosta mennyt kokeilemaan/oppimaan.. hömmöm.. noh ainakin opin ratsastamaan kiitos Ramonan. Ja Ramona teki minusta innokkaan roolipelaajan. Sekä oon oppinut käyttämään aivojani thanks to Ramona~ jeps ehkä tärkein asia minkä opin vielä paremmin on unelmien tavoittelu ja kunnianhimo sekä parempi itseluottamus.

R: Kata on ollut minulle alusta asti korvaamaton ystävä, joka nyt tietää kaiken minusta ja kummallisesta ajatuksenjuoksustani. Kaikista ihaninta on se, että voidaan höpistä toisillemme ihan mitä tahansa. Monet on sanonut, että me välillä kuulostetaan vanhalta avioparilta, varsinkin kun "riidellään". Ja no Katan kanssa olen jakanut kaiken mahdollisen :)


K: Ollaan Ramonan kanssa koettu kaikenlaista; itselleni ensimmäinen keikka med Ramona, ollaan molemmat estetty toisiamme tekemästä kamalia asioita, ollaan oltu toistemme tukena vaikeina aikoina, jaettu satoja salaisuuksia, lupauksia ja unelmia keskenään, ollaan itketty ja naurettu yhdessä sekä oltu vihaisia.

R: Kata sano kaiken liian hyvin, joten ei enempää kommentoitavaa~

Päätimme aloittaa tosiaan blogin aika uudelta pohjalta ja katsotaan mihin se nyt vie. Idea tälläisestä vähän syvemmän puoleisesta postauksesta meistä kahdesta oli aika itsestään selvä juttu. Halusimme vähän avata tätä blogin merkitystä ja muutenkin meidän kahden yhteistä matkaa tähän pisteeseen. Toivottavasti teksti ei ollut liian yksitoikkoinen ja hienoa, jos jaksoit lukea tähän asti! *aplodeja*


Kiitos ja kumarrus molemmilta, kiitos uusille lukijoille ja hyvää kesää kaikille!

Katan ja Ramonan biisi :

3 kommenttia:

 1. tykkään <3 kiva tälläinen kaveri postaus! ^^
  ja toi you and i on kans ihana biisi :---)

  VastaaPoista
 2. Kata-chan : Todella kiva kuulla että tuollainen kilometri mörkö oli kuitenkin luettavaa ! Kiitoksia kiitoksia ! Ja urheasta kommentoinnista myös kiitos ;D Ja biisi on kyllä aivan ihana~~

  Hyvvöö kesää,
  Kata & Ramona

  VastaaPoista