12/26/2011

X-mas!


Myöhäiset jouluntoivotukset multakin! Tää joulu ei mennyt mulla ihan perinteisesti. Ensiksikin en katsonut tv'tä puoleen päivään asti niinkuin aina ennen oon tehnyt (missasin kaikki hyvät ohjelmat :<<) - datasin ja luin kirjaa. Toiseksikin ei ollut lunta (eikä kyllä oo vieläkään). Mut ei se kyllä silleen mitään, kun en hirveesti ulos vilkuillut. Kolmanneksi! Yleensä syön niin hirveesti, että se tuntuu vielä seuraavanakin päivänä. Nyt tuli poikkeus. Oon etsintäkuuluttanut ruokahaluni, joka on yllättäen kadonnut - jos joku näkee sitä käskekää tulla takaisin kotiin, kiitos! ^_____^ Mut muuten oli jees joulu. Nyt lahjat:

1. Ensin mua hämmensi tää ihan hirveesti "mitä helvettiä ne kolme mulle osti?" (Viivi, Tiina & Taija) ja sit kun tajusin niin hajosin pahasti. Hih, on se söpö ♥ ja näyttää hauskalta mun työpöydällä~
2. Kynsilakkaa! Vihreää ja ruskeeta. Ruskeeta oon halunnut jo pitkään, joten kiitokset Elmolle!
3. iPod speaker! Ei ehkä parhaimmasta päästä, mutta toi on söpö ja kelpaa mulle hyvin :]
4. Maggie Stiefvaterin vika osa tota ihmissusi-sarjaa, Ikuisuus. Ja Isabel Abedin kirja Lucian, jonka itse asiassa ostin itselleni etuajassa joululahjaksi hetkellisestä mielijohteesta muutaman sattumuksen kautta - hyvä ostos!

5. The GazettE'n uusin albumi Toxic~♥

Kaunis biisi, tykkään hirveesti.

6. Söpöt villasukat, joiden ihanat värit kamera raiskas, eikä kuvanmuokkaus osannut pelastaa. Ja sitten tuo äidin spontaanisti ostettu paita. Se oli alkuun sellainen "voi fuck, mitä se on mennyt hankkimaan" -tilanne, mutta sit sovitin ja voin sanoa, että se sopi yllättävän hyvin. Ei vaan oo ihan mun tyyliin, mut en valita :] noista hihoissa olevista pitseistä aijon kyllä hankkiutua eroon, sillä ne teki paidasta hölmön näköisen mun päällä.
Ja sit sain vielä rahaa, että voin käydä hankkimassa itselleni rustoon korun ja vaatteita.

Ei mulla taida muuta olla kerrottavana. Oon lukenut kirjoja viimeiset kolme päivää putkeen, toisinaan käynyt säätää jotain koneella (gimpin kanssa jotain leikkinyt ja novellia kirjustanut) ja ottanut kaiken irti siitä, että saan vaan olla hetken ilman huolia ja stressiä.
Yap, nauttikaa lomasta muruset ! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti