4/05/2012

Fuck yeah ulzzangs!

Noniin, täällä kirjoittelen tee- ja kurkkupastillihuuruissa, kun tulin yön aikana kipeäksi ja nyt olo on karmea vaikkei flunssa ole vielä edes pahimmillaan. Joka tapauksessa mun teki mieli tulla postaamaan jotain, mutta koska mulla ei oo mitään jännää kerrottavaa elämästäni ja tajusin tänään, että mun esim. mieltymyksistä ei hirveesti kukaan tiedä mitään niin aattelin nyt esitellä jotain joka on lähellä sydäntäni! :D Ja monikaan teistä ei varmaan tiedä esim sitä, että oon suuri ulzzang fani. Siis niitä fanisivuja multa löytyy suosikeista joka lähtöön ja käyn tietyt sivut melkein päivittäin läpi katsomassa jos olisi tullut jotain uutta. Ja nyt aattelin, että voisin vähän näyttää keitä kaikkia ulzzang-malleja mä oikeastaan fanitan ihan erityisesti :D Ja koska olen ilkeä laiskapaska niin tietämättömät voi itse käyttää kauniita sormiaan ja googlettaa mitä ulzzang meinaa (^___^)v


Korea painotteinen postaus kun on niin pistetään kpoppia tähän vähän mukaan :____DD anyways aloitetaan:

Park Yong Hee

Mun ikuinen rakkauden kohde! (* Q *) Niin helvetin seksikäs ja kaunis nainen, jota usein luullaan mieheksi. Kuvat täältä.

Mikki

Aika paljolti kuvia Mikkistä tummilla, pitkillä hiuksilla ja aikuismaisemmilla (?) vaatteilla. Onhan se suloinen & kaunis muutenkin - pukeutui taikka laittoi hiuksensa miten vaan :] Kuvat täältä.

Junal
Mun ymmärtääkseni Junalin punkrock-tyylikausi on vähän väistynyt ja haluisin niin löytää sen nykyisestä lookista enemmän kuvia, koska mulla ei ole vieläkään täysin varmaa tietoa siitä miltä Junal nykyään näyttää. Ja sit ois überiä tietää missä bändissä se soittaa, mutta kun en oo löytänyt sitä tietoa vielä mistään >o<' kuvat täältä.
Yu Ha Min

On se kyllä vaan niin hyvännäköinen noilla pitkillä hiuksilla~ nykyään sillä on mun ymmärrykseni mukaan lyhyet hiukset, jotka on nekin ihan jees, mutta prefeeraan silti itse enemmän noita pitkiä! Kuvat täältä.

Park Hyung Seok

Yksinkertaisesti: Bbjjang on ihana! Kuvat täältä.

Noniin en jaksa spämmää enempää kuvia :'DD muita ulzzangeja joiden kuvia tykkään stalkata sieltä sun täältä: Lee Sang Jun, Hwang Jung Jin, Yoon SuA (itse asiassa se esiintyy tuolla ylempänä Mikkin kanssa samassa kuvassa!), Bi Hyul, Lee Chi Hoon, Park Tae Jun jne. joidenkin mallien nimiä en oo vielä saanut selville ja se kismittää, koska haluun löytää niistä lisää kuvia, mutta ilman nimeä se on hankalaa! ;;
Ei mulla muuta, pitäkää kiva pääsiäsloma! ^^
 

2 kommenttia:

  1. Ah kataseni olet niin oikeassa <3
    Rakastan näitä kaikkia!!! Vitsi kun olis yhtä mahtava tyyli XD

    VastaaPoista